Tietoja minusta

Oma valokuva
Täällä neulotaan ja tehdään muita käsitöitä, laitetaan ruokaa ja leivotaan. Ihmetellään arkisia asioita ja maailman menoa. Kaksi alle kouluikäistä lastenlasta ovat elämän ilo ja olemme paljon tekemisissä keskenämme. Asun kerrostalossa melkein kaupungin keskustassa kolmelta suunnalta järvien ympäröimänä ja lähellä luontoa.

keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Koko 46

Olen taas tehnyt tuhoja eli neulon pois sukkalankavarastojani. Siihen on tietenkin itsekäs syy eli haluan uusia sukkalankoja ja olenkin jo tilannut niitä ja odotan pakettia suorastaan malttamattomana.

Aika paljon lankaa meni näihin sukkiin, joiden koko on vaatimaton 46 ja tulevat ihan oikeisiin töihin saappaisiin. Kiitoksena kuljetuspalvelusta :).


Pääsiäinen meni selkävaivaisen kanssa pieniä kävelylenkkejä tehden ja kuntoutuminen on nyt tällä hetkellä hyvässä vauhdissa. Antibiootteja ei enää määrätty lisää ja toivotaan kulmakarvatkin ristissä, että tilanne pysyy. Viimeisin tulehdus leikkauksen jälkeen oli välilevyssä ja vaati taas suonensisäisen ja suun kautta otettavan antibioottihoidon. Aikaa meni keskussairaalassa 17 päivää....

Toiveissa olisi ensi viikolla pikku retki rantaan kahvin ja pullan merkeissä...

8 kommenttia:

 1. Pullakahvit rannassa kuulostaa suorastaan terapeuttiselta, virkistää varmasti selkävaivaistakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terapiaahan se :), selkävaivainen odottaa kovasti, että pääsemme rantaan penkille istumaan...

   Poista
 2. Hienot villasukat!
  Toivottavasti pääsette pullakahville.
  Ihanaa torstai päivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän tästä kohta jakseta könkätä :)

   Poista
 3. Löysin blogisi sarin kotona blogin kautta. Sinulla on hieno blogi. Kauniita koristeita olet tehnyt tuossa aiemmassa postauksessa.
  Minulla on myös blogi,käy katsomassa jos kiinnosta. pirrenblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Mieheni polvileikkauksen jälkeen tiedän kuinka ihana aon päästä vaikka sellaiselle pienelle kävelylenkille tai kahvittelemaan. Kotiseinät tahtoo miehellä kaatua niskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että polvi tulee koko ajan paremmaksi...tässä naapurissa polvileikatulla kesti viimeisen operaation jälkeen puolisen vuotta, että pääsi suurin piirtein kunnolla kävelemään ja siitäkin vielä muutamia kuukausia ilman keppiä kävelyyn ja nykyään hän on oikein tyytyväinen vaikka kärsivällisyys oli todella koetuksella...

   Poista